Passie voor tuindesign

Home / Referentie / Passie voor tuindesign

In augustus 2015 zijn we in de wijk deltakwartier in Arnhem noord komen wonen. Een wijk in aanbouw. Dat hield ook in dat we op zoek moesten naar een tuinbedrijf die schuttingen kan plaatsen en een tuin kan aanleggen. Die hebben we gevonden in Gemarko tuindesign. Na wat heen en weer gebel, een afspraak gemaakt met Korne en Arnessa. Twee mensen die luisteren naar wat klanten willen en met oplossingen en voorstellen komen die aansluiten bij hetgeen klanten voor ogen hebben.

Ze gaven blijk van grondige kennis en deskundigheid in het plaatsen van schuttingen en het aanleggen van tuinen. Ze hebben meer dan goed werk geleverd en ons vertrouwen niet beschaamd.

Het aanleggen van onze tuin heeft erin geresulteerd dat ook onze directe buren gebruik hebben gemaakt van hun diensten. Gemarko Tuindesign is een bedrijf waar mensen werken met passie voor tuindesign. Maatwerk en meedenken met de klant vormen geen probleem. Een bedrijf waar wij ook zo weer zaken mee zouden doen en waar het motto ;afspraak is afspraak zeer zeker geldt.👍

Ingrid & Michel

Gemarko Tuindesign
Gemarko Tuindesign
Gemarko Tuindesign